DESIGNED BY OLWEBDESIGN

Journée de Gastronomie

Εκτύπωση
Δημοσιευμένο στις 30 Ιανουάριος 2020 Προβολές: 242

 

Την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, ημέρα των Τριών Ιεραρχών, η καθηγήτρια Γαλλικών, Πρίντζιου Θεοδώρα, διοργάνωσε με τους μαθητές της Β΄ τάξης, Ημέρα Γαστρονομίας, "Journée de gastronomie". Πρόκειται για μία δράση που ενισχύει τη βιωματική μάθηση. Οι μαθητές έφεραν εδέσματα, όπως κρέπες, σουφλέ σοκολάτας, σάντουιτς με τυρί-ζαμπόν, χυμούς και άλλα, δίνοντάς τους ονομασία στα γαλλικά. Σαν μικροί σεφ, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, προσέφεραν στους συμμαθητές τους αλλά και στους καθηγητές τους αυτά που οι ίδιοι ετοίμασαν. 

Επίσης, συνεισέφερε στην πρωτοβουλία αυτή η καθηγήτρια Γερμανικών, Δέσποινα Ιγνατιάδου, με το τμήμα της. Οι μαθητές/τριές της παρουσίασαν μερικά φαγητά και γλυκά, όπως Brezel, Vollkornbrot, Lebkuchen, Sauerkraut, Lakritze, Apfelsaft. 

Πρίντζιου Θεοδώρα, ΠΕ05

 

 

 

collage created by Σταματία Σταμάτη (ΠΕ02)

 



 

    

Copyright © 2024 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ